Всяко дарение е важно.В продължение на 8 месеца Николай Дойчев се

...
Всяко дарение е важно.В продължение на 8 месеца Николай Дойчев се
Коментари Харесай

Зов за помощ: Симона има нужда от баща си

Всяко подаяние е значимо.

В продължение на 8 месеца Николай Дойчев се е лекувал в болница " Анадолу " в Истанбул. Първите 3 месеца лекуването е имало резултат, само че от събитията през последната седмица е станало ясно, че последните 5 месеца Ники вместо да се усъвършенства, той се утежнява. 42-годишният мъж е от Стара Загора и е татко на 7-годишно момиченце. Той е диагностициран с нападателен рак на стомаха и хранопровода.

Преди дни фамилията му споделиха в обществените мрежи, че се нуждаят от 25 000 лева за лекуването му, само че след това са получили информация, че ще трябват повече пари - 41 000 лева " Шокът беше голям. Чудихме се кой път да хванем и по какъв начин да се оправим ", признават околните му. Наложило се е Вени, неговата брачна половинка, незабавно да се прибере в България, с цел да може да преведе парите от дарителската сметка към " Анадолу ". Дарителските сметки не могат да се ръководят от чужбина и по тази причина се постанова това. Понеже Ники не може да стои самичък, неговият брат Динко сменя Вени, с цел да могат да се случат нещата. 

Тези дни са пъкъл за фамилията на Николай. Мнението на лекарите от " Анадолу " се е сменяло на всеки на 30 минути.

" Това ни объркваше ужасно доста. Все чакахме нещо и все бяхме изненадвани неприятно. Ники в това време не спираше да повръща, само че неприятното стана когато стартира а повръща и кръв. Това наложи незабавна гастроскопия и това което ни споделяха, че е притеснение на дебелото черво, след това стана притеснение на дванайсетопръстника, най-после се оказа, че е ново раково обучение. Поредният потрес! От ПЕТ скенера, които са му направени, се засегнаха бъбреците и започнаха да работят не както би трябвало. ", пишат околните на Ники.

За похлупак - лекарят от болничното заведение е извикал Динко и му е споделил, че положението на брат му изобщо не е положително и че могат да си го прибират. " Плакахме, викахме, не мога да ви опиша това през което минахме. В името на Николай доста бързо трябваше да се възстановим душевен и да търсим вид. Слава Богу намерихме подобен след десетки звънения и диалози ", описват околните му.



В последните дни на миналата седмица са преместили Николай в друга болница. Била е направена консултация по документи и по този начин са успяли да открият екип от лекари, които имат желанието да се борят за живота на Ники. За тях е удивително по какъв начин до момента на Ники не му е включена имунотерапия поради нападателния рак, с който се бори.

" Винаги би трябвало да се борим до последно и това, което казахте, че надали не нетрябва да си хабим парите и да си го приберем да си починел в поради положението му е безумство! От кое да си почине, като той се храни венозно. Той не може да се прибере у тях в случай, че е непрекъснато на системи. Да, с цел да се лекува един човек му трябват пари, само че не всичко е пари! ", допълват приятелите на Николай.

Сега още веднъж има лъч вяра за възстановяване на положението му и околните на Николай молят да на ги изоставяме в този миг.

" В събота започнах да провеждам кола за спешна помощ, с която Николай да бъде изместен от " Анадолу " до " Мемориал Шишли ", Истанбул. Естествено и с това имахме компликации, като се има в поради, че са почивни дни, само че значимото е, че успяхме, с помощта на Romoy.
В понеделник на обед Ники беше превозен и към този момент е в друга болница, а точно " Мемориал Шишли ". За да го одобряват по неотложност трябваше в събота да преведем незабавно 5000 евро като задатък. До тук добре, само че банката в България не прави интернационалните преводи в събота. Това наложи да намерим на заем тези пари, с цел да може да се платят в понеделник сутринта. Това наложи Вени още веднъж да тръгне за Турция с цел да направи заплащането. "

Ники в този момент продължава да се храни венозно. Вливат му и системи, с цел да не се губи течността в организма му, с цел да може му работят бъбреците. Заради непрестанното повръщане му е направена нова гастроскопия, докторите са сложили назогастритна тръбичка през носа до тънкото черво, с цел да спрат повръщането и червата да стартират да работят по-добре и Ники да може да стартира да се храни. Междувременно по време на проучването са се открили разсейки в коремната област, това е наложило Ники да бъде заздравен с лекарства. Трябва да се усъвършенства общото му положение, с цел да може да се включи имунотерапията и новата химиотерапия, която ще му назначат.

" Животът на този млад татко е във Вашите ръце. Молим Ви с цялото си сърце, ПОМОГНЕТЕ НА НИКИ ДА ЖИВЕЕ. Нека се обединим и дружно му подадем ръка, на него, на фамилията му. Малката Симонка е към този момент ученичка и има потребност от татко си. Има потребност да бъде подкрепяна и закриляна. Молим Ви, споделете, дарете, помогнете ни. Всичко на този стадий стана с помощта на Вас, на Вашата поддръжка и съпричастност. Нека и този път да се обединим и успеем ЗАЕДНО ", зоват околните на Николай.

Как да помогнем на Ники:

1. Дарение по дарителската сметка

Обединена българска банка " АД
Валута: лв.
IBAN:BG18UBBS80021030870150
BIC:UBBSBGSF
Титуляр:Николай Иванов Дойчев
NIKOLAY IVANOV DOYCHEV

2. Дарение посредством PayPal:

3. Дарение посредством Revolut: @nikola55kr

4. Като организирате благотворително събитие в поддръжка на Ники

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР